lördag 28 augusti 2010

Utställning

Idag har vi varit iväg på utställning med King och Taco, trotts att vädret inte var med oss under förmiddagen så gick de kanon! Taco slutade som best in show veteran, de bästa man kan få alltså, och jag som inte alls trodde att de skulle funka.
King fick ett jätte fint omdöme med gick tyvärr inte vidare då de spöregnade just när han skulle visas och de resulterade í att King inte ville ställa upp sig utan bara kröp ihop och ville bort från regnet. Men som sagt ett bra omdöme är ju också kanon, och vi ska testa på de fler gånger, så han kommer att få chans att visa upp sig.

Tacos Omdöme:

9 år gammal, välbevarad för sin ålder. Kraftfult huvud. underbett, lite oregelbundet Välutvecklad bröstkorg, Bra hals, Stark rygg. Något knapp knävinkel, Rör sig med utmärkt steg, Något vek mellanhand.

Kings Omdöme:

Charmig! Trevligt uttryck, Lätt underbett, Bra benstomme. Bra bröstdjup och förbröst, bra rygg. För dagen något vek i mellanhanden, Rör sig ok men gillar inte ösregnet, Trevligt temperament.

Danielle och Niklas var även där med sin Franska bulldog Shanti och de gick hur bra som helst för dom. Domaren gillade verkligen shanti och skrev att allt var bra på henne, hon gick vidare och kom 2 i best in show.

Tänk ändå att de gick så pass bra för oss båda, ingen av oss hade trott detta, vi har ingen erfarenhet om utställning och vi vet knappt hur man ska göra. Vi tänkte vi kommer dit för att ha kul och öva och att de gick såhär bra är egentligen är ju bara bonus!

Bilder ifrån dagen, de kommer komma fler så fort jag fått dom ifrån Niklas.

Taco

King

Shanti




Tyvärr inte så många bilder och inte några med så bra kvallite, men som sagt de kommer komma någon mer bild.

4 kommentarer:

Anna&Odjuren sa...

Hej!
Jäklar så bra det gick för er, roligt!! :)

Jorå, vi har ställt ut Tora lite. Bara fått släta 1or på henne ännu. Hon behöver mer massa - alltså muskla på sig och äta upp sig mer ;p Sen är hon lite tunn under ögonen oxå.
Blir väl att vi provar nån mer utställning framföver, när hon växt på sig mer.


Jo, vi fick ju hem lilla Hulda här för ett tag sen :)
Hon fick åka tillbaka för 1års undersökningar, och tyvärr hade hon grad 1 patella luxation, så hon kommer gå till ett sällskapshem ist.
Men det var iaf himla mysigt att ha henne här, det funkade bra och hon var så klart urmysig!

Ha Det Bra :)

Jessica sa...

har inte King någon svans? eller ska dom inte ha det? :p grattis ialla fall! Kram :) <3

Anonym sa...

Haha, hunden utan svans är min hund Shanti, blivit lite fel med texten, så Taco är den som är på första bilden och King som 2:a.

Om Niklas ska ge dig korten får han först och främst försöka sno min kamra, vilket han inte lyckas med ;) ^^ Ska ge dig dom så fort som möjligt =) Blir dock inte idag

Våra vovvsingar är så Niciga så! =D

//Danielle

jennie sa...

Stort grattis till era fina killar!! måste vara ett släktdrag de där med regnet :-) ser fram emot mer kort :-)