lördag 17 april 2010

Hur svårt kan de vara att ställa upp?

Hej!

Som jag berättade i de förra inlägget så skulle vi grilla hemma hos Petra igår och för att kunna få tag på nått kött som vi kunde lägga på grillen, gick vi till affären. När vi var klara och skulle gå hem lyckades Tyson på nått sätt komma ur selen och springa sin väg, Tack och lov så slutade de hela lyckligt, då Petra fick tag i han sen.
Men är de nått ja stör mig på så är de folk som inte kan ställa upp med en ända ynka liten sak. I detta fallet tänker ja på när Tyson stack så sprang han fram till andra människor, dessa människor ser hur Petra förtvivlat försöker få tag på han, men gör dom nått!? Nää.. inte ett skit, varför kan jag bara inte fatta? vill dom att hunden ska bli på körd eller är de som så att dom roas av att se en förtvivlad ägare springa efter sin hund?
Så alla ni där ute, gör nått när ser en människa i panik, detta kunde lika väl ha slutat illa. Så tänk om, ställ er själva i situation och tänk efter hur de hade känts för er.
Nu till något roligare, mötet mellan Tyson och Viggo gick super, även att Viggo tyckte att han blev lite för mycket i slutet som inte ville låta han vara så busade dom som om dom alltid hade känt varandra :)

Kram ifrån mig

Inga kommentarer: