onsdag 7 juli 2010

Skruv i foten


Aj aj är de ända jag kan säga. Klev precis på en skruv som låg på gräsmattan. Den borrade sig härligt in i foten, så de var bara till att kalla på pappa så han fick hjälpa mig. Men han sa att jag kommer överleva, alltid skönt att höra ;)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Usch!

//Danielle

Jessica sa...

Oh fy :-oser ut som att det gjorde super ont? :-o<3

Anna&Odjuren sa...

aj oj jäklar vad ont det gör att få nåt vasst mitt i fotsulan!! :s

Ja, Frallor är helt underbara och de passar så bra till boxer oxå :) Jag menade inte utseéndemässigt, utan i lekstil osv;p

Skvallerträning kan man använda på en massa olika saker - vilt,joggare, cyklar, hundar, katter - ja allt!
Träningen går ut på att så fort hunden ser en tex hund (som vi då tränar på) så ger man godis. Gott godis! Även om hunden till en början kanske inte reagerar utan fortsätter att låsa sig på den mötande hunden, så kan man nästan trycka in gottis i munnen på den.
Man upprepar detta vid varje hundmöte. När man gjort detta ett tag så är det meningen att hunden lixom ska förknippa en mötande hund med godis från matte. Effekten blir då att när man ser en annan hund så ska den egna hunden komma och tigga godis! :) Ppå så vis märker man om man får möte, att hunden kommer och skvallarar ;)
Vart säkert en lite knepig förklaring, hoppas du förstod ändå! :)

Ha d bra!

Hanna sa...

Ajajaja!

Sv: Jag tycker att det låter som mjäll, eftersom du kan blåsa bort det. Min första tanke var static men static går inte att blåsa bort utan sitter hårt på hårstråna så det känns inte som om det är det.
Bada marsvinen i head&shoulders eller fungoral (från apoteket) så bör ev. mjäll försvinna.